A TERCER CANVIEM DE TUTOR I FEM MOLTES PROVES

 

La nostra tutora Montse ens va donar una sorpresa perquè es va jubilar a finals del mes d'abril. A partir de llavors tenim un nou tutor que es diu  Toni.                                                                                   

L'últim dia que va estar la Montse amb nosaltres, a la tarda van venir unes quantes mares i li vam donar uns regals de part de tots; també van venir a la classe els dos 4ts i vam berenar tots junts, convidats per la Montse. Va ser un dia molt emotiu.

Per altra banda, només canviar de tutor, vam començar a fer moltes proves, perquè aquest curs, com a novetat, a totes les escoles de Catalunya durant dues setmanes els nens i nenes de 3r van haver de fer proves de Llengua Catalana, Llengua Castellana i Matemàtiques. Van ser una mica  difícils i molt llargues i tots vam acabar força cansats.

 

Xavier Lanza i Yahya Yakoub, alumnes de 3r.

 

 

 

CANTATA DELS NENS I NENES DE RUBI

 

El dia 9 d'abril els nens i nenes de 4t de gairebé totes les escoles vam anar al castell de Rubí a participar tots junts en una cantata d'un  conte que es titula "En Joan va a l´escola", que hem après durant tot el curs i que han pensat i dirigit els nostres i les nostres mestres de Música.

Només arribar al Castell vam fer un  assaig general totes les escoles juntes, doncs era la primera vegada que ens trobàvem i havíem de comprovar com sonava en conjunt. Després d'això vam esmorzar i vam jugar una mica.

Cap al migdia va començar la cantata, que tenia aquestes cançons:

1. El blues del matí

2. Corre, corre

3. Aliki mini assalam

4. Ongaku

5. Les bananes

6. Els polls

7. La capsa tonta

8. You've got a friend in me

Va ser molt divertit  i graciós,  perquè teníem molts complements que anàvem traient en cada cançó, com per exemple: plàtans fets de cartró, una pantalla de tele, uns palets per picar...

Hi havia molta gent, familiars i amics, que va sortir molt contenta de l'espectacle, perquè els hi va agradar molt.

 

Quan va acabar, vam anar a un bosc proper i vam dinar i després vam fer una sessió de jocs molt divertits, per totes les escoles i dirigits per monitors.

Vam acabar molt cansats de cantar i jugar, però ens ho vam passar molt bé.

 

Iván Millán (4tB): Encara que va fer molta calor, em va agradar molt i va ser molt "xulo" cantar amb tantes escoles diferents.

També ha col.laborat en aquest article l'Aitor Hernández, de 4tA.

 

               

 

BALLEM A LA RAMBLA DEL FERROCARRIL

 

Com cada any, els nens i nenes de Segon i Quart preparem dues danses durant el curs per ballar-les a la Sala junt amb la resta de l'escola i, amés a més, el dia 29 d'abril se celebra el Dia de la Dansa i les escoles públiques de Rubí vam ballar a la Rambla del Ferrocarril, per commemorar aquest dia tan bonic.

 

Els de Quart vam ballar un ball de  corrandes i un altre  de bastons i els de Segon van ballar una dansa de cascavells i la "Patatuf". Vam veure molta gent, familiars i amics que abans estaven a la nostra escola i la trobada va ser molt bonica, perquè vam ballar molt bé i cada escola partava un mocador de color diferent; nosaltres de color verd.

Cada escola tenia un trosset de rambla per ballar i allà ens havíem de col.locar. Vam fer uns balls molts divertits, vam ballar molt i vam tornar molt cansats, però ens va agradr molt i ens ho vam passar molt bé.

Oscar Polo (4tA):Em va semblar molt divertit i els ho recomano als companys de tercer, que ho faran l'any que ve.

També ha col.laborat en aquest article la Laura Escolano (4tB)