FEM PORTES OBERTES

 

El passat dia 3-3-15 a la nostra escola vam organitzar una jornada de portes obertes  que va consistir en una sessió imformativa i ensenyar els espais del centre a les persones interessades, sobretot pares dels futurs alumnes de l'escola, ja que estava a punt de començar el període de preinscripció  per al proper curs.

Va ser un motiu molt adequat per explicar com treballem i ensenyar les nostres instal.lacions,  destacant les coses positives de la escola, que són moltes.

Les persones que van parlar van aconseguir que la gent marxés molt contenta del que havia escoltat i vist .

La tarda de portes obertes es va col.locar al vestíbul de P5 una pantalla on es va projectar un power-point per explicar i presentar l'escola, perquè les persones assistents coneguessin els diferents aspectes que conformen la nostra comunitat educativa.

En primer lloc es va presentar la Directora i després va intervenir la Cap d'Estudis. A continuació van parlar uns companys i companyes de les classes de 6éB i de 4tA i els seus tutors.

Els de 4tA van explicar els diferents passos per fer la seva disfressa de Carnaval i els de 6èB van parlar del projecte de l'oxidació que havien treballat recentment, al mateix temps que es veien imatges en el power-point sobre aquests temes.

 

Després el president de l'AMPA va dir unes paraules i finalment la Directora va convidar a les persones assistents a visitar l'escola i a fer totes les preguntes necessàries i tots els comentaris que volguessin. Tot això ho van fer amb tots els professors i professores que estaven presents en aquesta jornada.

Tothom va quedar molt satisfet de l'èxit d'aquella tarda.

Mentre redactàvem aquest article, el grup de reporters actual hem pensat preguntar als nostres companys i companyes de 4tA i 6èB com es van sentir participant tan activament en aquesta jornada tan important.

Les preguntes que els hi vam fer van ser les següents:

 QÜESTONARI ALS ALUMNES QUE VAN PARTICIPAR A LA JORNADA DE PORTES OBERTES

 

1. Estaves nerviós o nerviosa, o vas tenir vergonya quan parlaves davant de la gent?

 

2. De què vas parlar? Què vas explicar?

 

3. Creus que al públic li va semblar bé que els alumnes participessin a les portes obertes?

 

4. Et va agradar aquesta experiència? Ho vas passar bé?

Ens van dir que en general no estaven nerviosos, i si algú ho estava una mica se li va anar passant a mesura que parlava.

Cada company ens va dir exactament de què va parlar ell o ella en concret.

Tots creuen que als assistents els hi va agradar que fossin també els alumnes de l'escola els que expliquessin la nostra manera de treballar i diuen que qui millor que nosaltres per explicar el que fem a les aules.

Per últim, tots estaven molt satisfets d' haver participat en aquesta experiència.

 

 

 

Els nois i noies que hem format aquest equip de reporters som:

Adrià García de 5èA, Yasmina Azaouyat i Zaida Gambín de 5èB, Cristofer Matallana i Jordi Pan de 6èA i Mireia Díaz de 6èB. 

FOTOS CURS 2017-18

 

Resultat d'imatges de niño con camara de fotos

NADAL

CARNAVAL

COLÒNIES 2n i 4rt

COLÒNIES P5

PROMOCIÓ 2010-18

 

 

 

 

 

 

 

ELS BLOCS

FULL INFORMATIU 2017-2018

VISITES

Tots366491

ENLLAÇOS

XTEC GENCAT FAMILIA I ESCOLA EDU365 INTERNET SEGURA