TV3 VISITA EL JOAN MARAGALL

El dilluns dia 2 de març del 2015 va venir a l'escola un equip de TV3 a gravar un reportatge perquè som l'escola que més energia estalviem de Rubí.

Nosaltres participem en el projecte 50/50 que consisteix en què la meitat de l'estalvi energètic torna a l'escola en diners. Amb el que ens han tornat del curs passat hem comprat un escenari nou.

El dia de la gravació es va reunir la directora amb els delegats i delegades energètiques i van fer una assemblea tractant temes d'estalvi. Després van anar a la classe de 5èA  on es va veure com els delegats explicaven els acords de l'assemblea a la resta de companys de l'aula.

També van gravar bones actuacions que fem per estalviar energia: apagar els llums quan sortim de la classe, tancar la porta perquè no s'escapi la calor a l'hivern, apagar els ordinadors i les pantalles quan no els fem servir, revisar que no hi hagi aixetes obertes ...

Es van fixar igualment en les gràfiques que expliquen l'estalvi que hem aconseguit en llum, aigua i calefacció, que estan penjades al vestíbul.

 

 

A continuació van  fer unes preguntes a alguns delegats energètics, per exemple si aquests bons costums també els apliquen a casa, per què posaven brides a les aixetes, què significaven les gràfiques...

Tots ells semblaven força tranquils i relaxats; ho van fer molt bé.

 

Pocs dies després, el 10 de març, es va emetre el reportatge dins del programa Info K de Super3 i va quedar molt ben muntat i explicat.

 

Nosaltres, el grup de reporters, hem elaborat un qüestionari i l'hem passat a tots els companys que van participar en la gravació.

Les preguntes eren les següents:

QÜESTIONARI ALS DELEGATS ENERGÈTICS

1.Et va fer il·lusió que et gravessin els de la tele? Per què?

 

2.Et va fer vergonya parlar davant de la càmera?

 

3.El focus de la càmera et molestava o et distreia?

 

4.Es podia repetir la resposta si t'equivocaves o et quedaves en blanc?

 

5.Les preguntes eren espontànies o ja sabies què et preguntarien?

Després de contrastar les respostes, vam notar que a tots els hi va agradar que els gravessin perquè era una bona experiència i no havien sortit mai a la tele, tenint l'oportunitat de què els veiessin els familiars i els amics.

A gairebé tots els companys els hi va fer una mica de vergonya parlar davant de la càmera. Ens van dir que el focus no els molestava i que si algú s'equivocava podia tornar a repetir la resposta, però no va fer falta. Per últim, van respondre que les preguntes que els hi feien eren espontànies i que no van tenir problemes en contestar.

 

Nosaltres ho hem passat molt bé fent de reporters, perquè a més d'aportar idees i redactar l'article, hem pogut entrevistar als companys que van sortir a la tele; és a dir, hem estat uns reporters de veritat.

Han realitzat aquest article:

Ariel Benavente (5èA), Pau Osete (5èB), Zaira González i Paula Navas (6èA) i Rubén Pelayo i Paula Rejón (6èB).

 

 

FOTOS CURS 2017-18

 

Resultat d'imatges de niño con camara de fotos

NADAL

CARNAVAL

COLÒNIES 2n i 4rt

COLÒNIES P5

PROMOCIÓ 2010-18

 

 

 

 

 

 

 

ELS BLOCS

FULL INFORMATIU 2017-2018

VISITES

Tots366491

ENLLAÇOS

XTEC GENCAT FAMILIA I ESCOLA EDU365 INTERNET SEGURA