EXPOSICIONS DELS VESTÍBULS

 

Els nens i nenes de Cicle Mig que hem fet de reporters l'última setmana hem pensat escriure un article sobre les exposicions que hi ha penjades pels vestíbuls de l'escola, que són moltes i molt interessants; així és que, hem anat a veure-les amb atenció i ara presentem un resum d'algunes d'elles.

 

 

 

 

 

 

- L'Aaron Sánchez i la Sara Benali de 3r han seleccionat les següents:

  

Com ens vam fer la disfressa?

Ens ha agradat molt perquè explica pas a pas com van fer la disfressa d'Increïbles els alumnes de 2nB, des de que la van dissenyar a com la van anar fent, utilitzant bosses d'aire, robes... i com els van ajudar les mares i pares.

Està tot molt ben explicat i amb les fotografies es veu molt bé.

 

Som els robots  de 5èA

Es veu com els nens i nenes de la classe van portar capses de cartró i van triar les capses de cadascú (una petita pel cap i una gran pel cos) i tots els càlculs (multiplicacions, divisions, percentatges...) i medicions que han fet, a més de les decoracions i pintura. Ens ha agradat molt.

Mare, de quin color són els petons?

Ens ha agradat sobretot perquè posa coses molt boniques com per exemple: amor, tranquil·litat, abraçades, vitamines, força, escalfor, pau, estimar, tristesa, alegria...

Això ho han fet els companys de les classes de 1r a l'hora d'Alternativa.

 

- La Lucía Millán i la Blanca Sinobas de 4tA opinen que aquestes són les més interessants:

 

Retrats de collage

Al passadís de segon hi ha una exposició de retrats de collage fets per nens i nenes de 2nA. És molt divertida i molt bonica. Han agafat revistes i paper de diari i ho han enganxat formant una cara o un cos. Ha quedat molt original.

 

Exposició del verí

Al passadís principal de la primera planta hi ha una exposició del verí, projecte en el que hem treballat el grup de 4tA. És molt xula perquè explica el que hem estudiat en aquest projecte: les tècniques dels animals per sobreviure com: l'aposentisme, el camuflatge, els sistemes dissuassius i l' hàbitat. Si la llegeixes amb atenció pots aprendre moltes coses interessants.

 

Dibuixos a l'estil de Picasso

Al costat hi ha dues exposicions molt xules també de 4tA. En una d'elles hem dibuixat i pintat un personatge famós a l'estil de l'època blava de Picasso, perquè quan era jove i es va traslladar a París va tenir una època en quÈ va fer servir sobretot el color blau i a la classe ho vam voler imitar.

Una altra feina va ser dibuixar a un company a l'estil cubista, perquè Picasso més tard va fer servir aquest estil.

Les dues són molt boniques.

 

 

 

 

 

 

-L'Aaron Molina i el Nabil El Bakkouri de 4tB ens expliquen quines els hi han agradat més:

 

El castell de 1rA

Ens ha agradat molt, perquè està molt ben fet, és gran i  sembla com una porta d'entrada d'un castell de veritat. Ara està col.locat a l'entrada  de les aules de primer i quan els nens i nenes hi passen pensen que entren en un castell de cavallers i princeses.

 

Els robots de P5B

Al vestíbul principal hi ha una exposició de robots de la classe de P5B que ens ha agradat molt perquè són de molts colors i estan fets amb materials reciclats com capses de cartró, envasos de iogurt, taps d'ampolla... i pintats amb colors diferents i decorats amb gomets.

Minecraft de 4tB

Entre les dues classes de 4t hi ha una disfressa de Minecraft que vam portar el dia de la celebració del Carnaval i l'hem penjat en aquest lloc com a model i record.

Ens agrada molt perquè és la nostra disfressa i llueix molt, com si fos el videojoc de veritat.